Δωρεάν μυθιστόρημα: Ο γιος της – Νέα εκδοτική υπηρεσία από το onpodium.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το onpodium.gr-The art of sharing knowledge, ένα χρόνο μετά την έναρξη λειτουργίας του, εγκαινιάζει νέα υπηρεσία ηλεκτρονικών εκδόσεων, διαθέσιμη στην ιστοσελίδα publishing.onpodium.gr.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της εκδοτικής υπηρεσίας, προσφέρουμε σε ΟΛΟΥΣ και ΔΩΡΕΑΝ το μυθιστόρημα “Ο γιος της” (συγγραφέας: Σωτήριος Γ. Μάιπας, είδος βιβλίου: μυθιστόρημα ενηλίκων).

Μορφή αρχείου epub (348 σελίδες, ISBN 978-618-00-0041-2). Το βιβλίο διατίθεται και σε μορφή pdf.

Το βιβλίο όπως αυτό παρουσιάζεται στη biblionet: Πατήστε εδώ.

Για να μεταφερθείτε στη σελίδα του βιβλίου και να το κατεβάσετε, πατήστε εδώ.

Περιγραφή βιβλίου

Η ψυχή του σημαδεμένη σαν το σώμα της μάνας του. Ένας πατέρας βίαιος, μια γιαγιά αυταρχική, μια σειρά θανάτων ορφανή από ενόχους και μια ζωή καταδικασμένη στον πόνο, στο αίμα και στα αμέτρητα γιατί. Ο μικρός Κωστής παύει να είναι παιδί και κουβαλώντας τις σκιές του παρελθόντος, παλεύει με τους εφιάλτες του. Περπατώντας σε εχθρικά μεταφυσικά μονοπάτια, αναζητά τη λύτρωση με μοναδική πυξίδα την αγάπη για τη μάνα του. Πώς και πού θα καταλήξει το παιδί με τα αιματοβαμμένα χέρια;

Σε κάθε περίπτωση, για μια καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης, προτείνουμε το αρχείο epub.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον τύπο αρχείου “epub”, προετοιμάσαμε σχετικές οδηγίες για την ανάγνωση του αρχείου από τις ηλεκτρονικές συσκευές σας. Μπορείτε να βρείτε το σχετικό άρθρο εδώ.

Το publishing.onpodium.gr και το onpodium.gr-The art of sharing knowledge λειτουργούν σε πλήρη συνεργασία, με κοινή διαχείριση και κοινό στόχο και όραμα.

Σε αυτήν τη μεγάλη και δύσκολη νέα προσπάθεια, σας θέλουμε δίπλα μας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε στο αναγνωστικό κοινό ποιοτικά βιβλία από πολλές και διαφορετικές κατηγορίες.

Για απορίες και προτάσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο publishing@onpodium.gr ή μέσω των επιλογών επικοινωνίας του onpodium.gr (πατήστε εδώ).

Σας ευχαριστούμε θερμά.

More on this topic

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ