Διαγωνισμός για 3 αντίτυπα του βιβλίου: «ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥ: Πώς η τυχαιότητα κυβερνά τη ζωή μας» του Καθηγητή Leonard Mlodinow, σεναριογράφου γνωστών τηλεοπτικών σειρών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

14ήμερος διαγωνισμός  [7/12/2017 έως και 20/12/2017] από το onpodium.gr, σε συνεργασία με τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης

Το onpodium.gr, σε συνεργασία με τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, διοργανώνει διαγωνισμό με δώρα 3 αντίτυπα του βιβλίου του Leonard Mlodinow με τίτλο «ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥ: Πώς η τυχαιότητα κυβερνά τη ζωή μας» (Μετάφραση: Ανδρέας Μιχαηλίδης & Επιμέλεια: Γεωργία Μίχα, Ιωάννης Παπαδόγγονας).

Ο φυσικός Leonard Mlodinow (Λέοναρτν Μλόντινοφ), Καθηγητής με εξειδίκευση στην «Τυχαιότητα» στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας έως το 2013, έχει διδακτορικό στη Φυσική από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και είναι γνωστός από τη συγγραφή σεναρίων για τηλεοπτικές σειρές, όπως η σειρά «Σταρ Τρεκ: Η επόμενη γενιά» και η σειρά «Μαγκάιβερ». Επίσης, υπήρξε παραγωγός και δημιουργός ηλεκτρονικών παιχνιδιών και έχει συνεργαστεί σε αυτόν τον τομέα με τον Stephen Spielberg, τον Robin Williams και την Walt Disney.

O Leonard Mlodinow υπήρξε ακόμη αντιπρόεδρος και εκδότης με αντικείμενο την εκπαίδευση στα μαθηματικά στον εκδοτικό οίκο “Scholastic Inc.”, ο οποίος κυκλοφορεί τα βιβλία του “Harry Potter” και των “The Hunger Games” στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Επίσης, έχει συγγράψει αρκετά βιβλία εκλαϊκευμένης επιστήμης είτε ως μοναδικός συγγραφέας (π.χ. “The Upright Thinkers. The Human Journey from Living in Trees to Understanding the Cosmos”) είτε σε συνεργασία με άλλους συγγραφείς, όπως τον Stephen Hawking (π.χ. “A briefer history of Time”). Πρόκειται για έναν πολυτάλαντο και πολυγραφότατο επιστήμονα, με σημαντικό ερευνητικό και ακαδημαϊκό έργο, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα στο Hollywood άνεργος και με ελάχιστα χρήματα και κατάφερε να καταξιωθεί και στο χώρο του θεάματος. 

Στο βιβλίο του «ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥ: Πώς η τυχαιότητα κυβερνά τη ζωή μας», το οποίο χαρακτηρίζεται ως «ασεβές» και «διαφωτιστικό» ταυτόχρονα, εξηγεί την επίδραση της τύχης σε πολλά ζητήματα και το πώς πολλές φορές η τύχη, παρά η ικανότητα, είναι αυτή που ίσως έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο. Αναπτύσσει το συλλογισμό του σε διάφορα ζητήματα που περιλαμβάνουν ακόμα και τους σχολικούς βαθμούς και τις ιατρικές διαγνώσεις. Μας αποκαλύπτει τις ψυχολογικές ψευδαισθήσεις που μας ταλαιπωρούν και μας αποδεικνύει ότι πολλά πράγματα στην καθημερινότητά μας είναι τόσο προβλέψιμα όσο τα βήματα ενός μεθυσμένου.

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση, παρακαλούμε στείλτε email με το ονοματεπώνυμό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση contests@onpodium.gr με θέμα: Διαγωνισμός Δεκεμβρίου 2017.

Κάθε ένα ονοματεπώνυμο (και κάθε μία διεύθυνση email) δικαιούται μία συμμετοχή. Στο ίδιο email, θα σας απαντήσουμε δίνοντάς σας έναν κωδικό, με τον οποίο θα πάρετε μέρος στην κλήρωση. Εάν για κάποιο λόγο δεν λάβετε απάντησή μας μέσα σε 24 ώρες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εκ νέου.

Οι τυχεροί κωδικοί θα αναρτηθούν στη σελίδα μας στο Facebook και θα αποσταλούν και σχετικά emails στους νικητές. Εάν κάποιος νικητής δεν μας απαντήσει στο email που θα του στείλουμε μέσα σε 72 ώρες, ώστε να συνεννοηθούμε για την παραλαβή του δώρου του, αναγκαστικά το εκάστοτε αντίτυπο θα δωρίζεται στον πρώτο κατά σειρά επιλαχόντα κοκ.

Επισημαίνεται ότι στη σελίδα μας στο Facebook θα αναρτηθούν μόνο οι τυχεροί κωδικοί καθώς και 5 επιλαχόντες. Είναι στην κρίση των νικητών το αν θα αποκαλύψουν την ταυτότητά τους ή όχι.

Συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορείτε να δηλώσετε από 7/12/2017 έως 20/12/2017 και ώρα 23:59. Οι τυχεροί κωδικοί θα ανακοινωθούν στις 21/12/2017.

Παρακαλούμε, στηρίξτε μας στην προσπάθειά μας και διαδώστε το παρόν μήνυμα.

 

onpodium.gr – The art of sharing knowledge

Ενημερωτική ιστοσελίδα επιστημονικού, εκπαιδευτικού και πολιτισμικού περιεχομένου

Ιστοσελίδα: onpodium.gr

Facebook page: https://www.facebook.com/onpodium.gr/

 

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης

Ιστοσελίδα: www.cup.gr

Facebook page: https://el-gr.facebook.com/Πανεπιστημιακές-Εκδόσεις-Κρήτης-204662496270352/

 

Σημαντικές πληροφορίες / διευκρινίσεις

Ο διαγωνισμός διεξάγεται εξ’ ολοκλήρου από το onpodium.gr, σε συνεργασία με τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης

Το Facebook δεν φέρει καμία ευθύνη για τον διαγωνισμό, ούτε διεξάγει / χορηγεί / υποστηρίζει το σύνολο ή κάποιο μέρος του διαγωνισμού

Την ευθύνη για το διαγωνισμό και για την ανάδειξη των τυχερών την έχει αποκλειστικά το onpodium.gr

Ο διαγωνισμός απευθύνεται στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας και όχι σε κατοίκους του εξωτερικού

Τα βιβλία είναι μία ευγενική χορηγία των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης

Διαχειριστής και υπεύθυνος επικοινωνίας του onpodium.gr: Μάιπας Γ. Σωτήριος [Sotirios G. Maipas], sotgmaip [at] onpodium [.] gr

More on this topic

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ