Λόγια Μουσικής: Ένα νέο βιβλίο από τη Μαργαρίτα Κεφαλάκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από το δελτίο τύπου του βιβλίου:

Τα ‘Λόγια Μουσικής’, της Μαργαρίτας Κεφαλάκη, είναι ένα βιβλίο με ποίηση, ένα βιβλίο με σκέψεις και στιγμές δημιουργίας, ένα βιβλίο που, όπως αποκαλύπτει και ο τίτλος του, περιέχει λόγια, σκέψεις, ποίηση, τραγούδια, που αναζητούν τη μουσική, άλλα την έχουν και μέσα τους. Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να αποτελέσει έμπνευση για μικρούς και μεγάλους, για καλλιτέχνες που θα θελήσουν να μελοποιήσουν τους στίχους του, για παιδιά και μεγαλύτερα παιδιά που θα ακολουθήσουν το παράδειγμά του, να μοιραστούν συναισθήματα και να ταξιδέψουν γευόμενοι το κάθε λεπτό σαν να είναι το τελευταίο.

Η συγγραφέας, Μαργαρίτα Κεφαλάκη, εύχεται σε όλους τους αναγνώστες και δημιουργούς, να γίνει η δική της έμπνευση εφαλτήριο για να αποκαλυφθεί η έμπνευση που κρύβουμε μέσα μας. 

Το βιβλίο αυτό μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στο ακόλουθο link https://coming.gr/wpcontent/uploads/2021/11/WordsofMusic_BOOK_KEFALAKI_MARGARITA.pdf

Σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε με την συγγραφέα σε περίπτωση που κάποιο από τα ποιήματα σας εμπνεύσει και θα θέλατε να το μελοποιήσετε ή να το προβάλετε με διαφορετικό τρόπο. Η αποκάλυψη και προώθηση του ταλέντου που κρύβουμε μέσα μας, όποιο ταλέντο και να είναι αυτό, μπορεί να κάνει αυτό τον κόσμο καλύτερο, ή τουλάχιστον αυτό πιστεύει η συγγραφέας.

Για να επικοινωνήσετε με την συγγραφέα μπορείτε να της γράψετε στο ritakef@hotmail.com και στο mke@coming.gr

Η Μαργαρίτα Κεφαλάκη είναι μέλος ΣΕΠ στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Πολιτισμικών Μονάδων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (από το 2012), επίσης είναι εκλεγμένη Πρόεδρος και Ιδρυτικό μέλος του Ινστιτούτου Επικοινωνίας της Ελλάδας (από το 2013), αρχισυντάκτης της επιστημονικής εφημερίδας Journal of Education, Innovation and Communication (JEICOM) και βοηθός αρχισυντάκτη της επιστημονικής εφημερίδας Journal of Applied Learning and Teaching (JALT).

More on this topic

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ