«Γιορτινές στιγμές»: Η νέα έκθεση του Μάρτιν Κράστεβ στην Γκαλερί Αργώ, Αθήνα, 18/9-13/10/2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, η Γκαλερί «Αργώ» προετοίμαζε μια έκπληξη στο αθηναϊκό και όχι μόνο κοινό, καθώς φιλοξενεί από τις 18/9 έως και τις 13/10/2018 νέα έργα του διακεκριμένου Βούλγαρου ζωγράφου Μάρτιν Κράστεβ, σε μία συλλογή με τίτλο «Γιορτινές Στιγμές».

Τα έργα του καλλιτέχνη αποτελούν έναν ύμνο στη γιορτή της ζωής και βλέποντας παρακάτω μερικά από τα έργα που εκτίθενται, θα καταλάβετε αμέσως ότι το χέρι του Μάρτιν Κράστεβ έχει κάτι το διαφορετικό…

Πιστεύουμε ότι οι παραπάνω φωτογραφίες μίλησαν από μόνες τους και ότι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά περισσότερα. Σαν σταθείτε για λίγα λεπτά μπροστά στα έργα του καλλιτέχνη, θα αισθανθείτε τη γιορτινή τους της διάθεση, θα θυμηθείτε την παιδική ξεγνοιασιά και τα τόσα απλά πράγματα, όπως το μπάνιο στη θάλασσα ή το πέταγμα ενός χαρταετού, που υπάρχουν για να μας θυμίζουν ότι η όμορφη πλευρά της ζωής είναι μια συλλογή γιορτινών στιγμών.

Ο Μάρτιν Κράστεβ από το 1983 ζει μόνιμα στην Αθήνα και εργάζεται ως ζωγράφος και ως εικονογράφος διαφημίσεων. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Λυκείου Καλών Τεχνών Σόφιας και της Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Σόφιας. Στο βιογραφικό του έχει έναν μεγάλο αριθμό ατομικών και ομαδικών εκθέσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επισκεφθείτε την Γκαλερί Αργώ στην αίθουσα τέχνης της στο Κολωνάκι (Νεοφύτου Δούκα 5, έναντι Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης) και θαυμάστε τα έργα του Βούλγαρου καλλιτέχνη!

Ταυτότητα έκθεσης

«Γιορτινές Στιγμές» του Μάρτιν Κράστεβ

Τοποθεσία: Γκαλερί Αργώ, Νεοφύτου Δούκα 5, 10674, Κολωνάκι

Διάρκεια έκθεσης: 18 Σεπτεμβρίου – 13 Οκτωβρίου 2018

Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή: 10:00-14:00 & 18:00-21:00, Σάββατο: 11:00-15:00

Website: http://www.argo-gallery.gr/  

Facebook page: https://el-gr.facebook.com/argogallery/  

More on this topic

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ